Koolhydraten boeken

Op deze boekenoverzicht staan enkele boeken over koolhydraten en koolhydraat gerelateerde onderwerpen. Zo staan er boeken over koolhydtaatarme recepten en boeken over het afvallen met minder koolhydraten, hoe je meer energie krijgt met minder koolhydraten, South Beach Dieet tabellenboekje, boeken over het Atkins dieet, diabetes en veel meer.

Klik op het boek voor meer informatie of om het boek te bestellen.


Complete raadgever diabetes type 1 en type 2

Complete raadgever diabetes type 1 en type 2
ISBN13 / EAN: 9789044702040

Een helder antwoord op meer dan 600 vragen.In deze praktische raadgever vindt iedere diabeticus een antwoord op de vele vragen en onzekerheden waar hij en zijn omgeving dagelijks mee geconfronteerd worden. Alle belangrijke informatie over…… lees verder

Koop nu Complete raadgever diabetes type 1 en type 2 Meer informatie over dit boek


De Diabetes van Daan

De Diabetes van Daan
ISBN13 / EAN: 9789062494583

Daan is de laatste tijd erg dorstig en moe. Ook is hij soms misselijk en moet hij vaak plassen. Hij gaat samen met zijn moeder naar de huisarts. Die vermoedt dat Daan diabetes heeft. De arts stuurt Daan door naar het ziekenhuis. Daar vertelt de…… lees verder

Koop nu De Diabetes van Daan Meer informatie over dit boek


Diabetes

Diabetes
ISBN13 / EAN: 9789066553088

DEZE GEZONDHEIDSWIJZER OVER DIABETES biedt deskundige, betrouwbare, praktische en gemakkelijk te begrijpen informatie over verschillende soorten gewrichtsziekten zoals reumatoïde artritis en artrose. Diabetes is 'nog' niet te genezen, maar…… lees verder

Koop nu Diabetes Meer informatie over dit boek


Insulinetherapie in de eerste lijn

Insulinetherapie in de eerste lijn
ISBN13 / EAN: 9789078380016

Een gedetailleerde uitwerking van de NHG Standaard Diabetes Mellitus type 2…… lees verder

Koop nu Insulinetherapie in de eerste lijn Meer informatie over dit boek


Levenslang lekker eten

Levenslang lekker eten
ISBN13 / EAN: 9789060305966

Lekker én gezond eten is altijd belangrijk, of je nu diabetes hebt of niet. Gelukkig raken we er steeds meer van doordrongen dat het niet moeilijk is om wat voor onze eigen gezondheid te doen: gezond bewegen, gezond met stress omgaan, niet roken en…… lees verder

Koop nu Levenslang lekker eten Meer informatie over dit boek


Levenslang zonnig en lekker eten

Levenslang zonnig en lekker eten
ISBN13 / EAN: 9789060306352

Gezond, lekker en volwaardig eten - ook voor mensen met diabetes is dit plezier weggelegd. "Levenslang lekker eten" bewees het al, maar "Levenslang zonnig en lekker eten" biedt nog veel meer. Levenslang zonnig en lekker eten geeft veel…… lees verder

Koop nu Levenslang zonnig en lekker eten Meer informatie over dit boek


Bitterzoet

Bitterzoet
ISBN13 / EAN: 9789066115941

Jaarlijks wordt in Nederland bij ruim 65.000 mensen diabetes geconstateerd. Veel mensen hebber er wel eens van gehoord en weten wat het is, maar de diagnose komt meestal als een verrassing. En dan komen de vragen. Op de medische vragen over de…… lees verder

Koop nu Bitterzoet Meer informatie over dit boek


Overgewicht

Overgewicht
ISBN13 / EAN: 9789020252224

Hoge bloeddruk, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten een tekort aan spoorelementen. De helft van alle sterfgevallen in Nederland wordt veroorzaakt door hart- en vaatziekten. Overgewicht ligt daaraan vaak ten grondslag. Lijnen…… lees verder

Koop nu Overgewicht Meer informatie over dit boek


boekenpaginaboekenpagina1 2 3 4 boekenpaginaboekenpagina