Koolhydraten boeken

Op deze boekenoverzicht staan enkele boeken over koolhydraten en koolhydraat gerelateerde onderwerpen. Zo staan er boeken over koolhydtaatarme recepten en boeken over het afvallen met minder koolhydraten, hoe je meer energie krijgt met minder koolhydraten, South Beach Dieet tabellenboekje, boeken over het Atkins dieet, diabetes en veel meer.

Klik op het boek voor meer informatie of om het boek te bestellen.


Het low-carb kookboek

Het low-carb kookboek
ISBN13 / EAN: 9789054263296

Begin vandaag nog met maaltijden met weinig koolhydraten maar heel veel smaak! De lekkere en makkelijk te maken recepten in dit boek zitten boordevol voedingswaarde, maar u zult er toch verantwoord van afslanken. De recepten zijn in speciale…… lees verder

Koop nu Het low-carb kookboek Meer informatie over dit boek


Feel good ! / Het turbo low-carb dieet

Feel good ! / Het turbo low-carb dieet
ISBN13 / EAN: 9789044711745

Feel good! Het blitsdieet om snel af te vallen!Eindelijk een manier om af te vallen en tegelijkertijd te genieten, want het gezonde turbodieet voorziet uw lichaam niet alleen van al wat het nodig heeft, het is nog lekker ook: daarvoor zorgt…… lees verder

Koop nu Feel good ! / Het turbo low-carb dieet Meer informatie over dit boek


Handboek Diabetes Mellitus

Handboek Diabetes Mellitus
ISBN13 / EAN: 9789058980618

Dit boek is tegelijkertijd oud en nieuw. Onmiskenbaar gaat het hier om een derde, herziene editie van het boek dat in 1995 verscheen onder de titel Diabetes mellitus. Deze nieuwe uitgave heeft een wijziging in het redactieteam ondergaan en bevat een…… lees verder

Koop nu Handboek Diabetes Mellitus Meer informatie over dit boek


Diabetes in beweging

Diabetes in beweging
ISBN13 / EAN: 9789061129028

Unieke cursus voor mensen met diabetes, de snelst groeiende volksziekte. Dat diabetes hard op weg is volksziekte nummer I te worden, blijkt uit de volgende zorgwekkende cijfers: het aantal mensen met diabetes is sinds 1970 verdubbeld; in het…… lees verder

Koop nu Diabetes in beweging Meer informatie over dit boek


Diabetes

Diabetes
ISBN13 / EAN: 9789066112384

Diabetes mellitus, ook bekend als 'suikerziekte', is in Nederland een van de meest voorkomende aandoeningen. Bekend is dat meer dan 300.000 mensen met diabetes kampen. De kennis over diabetes…… lees verder

Koop nu Diabetes Meer informatie over dit boek


Diabetes voor Dummies

Diabetes voor Dummies
ISBN13 / EAN: 9789043011044

Krijg je diabetes onder controle en leef gezondMet diabetes moet je leren omgaan... en dat kan ook! Dat is wat deze informatieve gids je duidelijk wil maken. Dit boek gaat over oorzaken, klachten…… lees verder

Koop nu Diabetes voor Dummies Meer informatie over dit boek


Diabetes de baas

Diabetes de baas
ISBN13 / EAN: 9789064077449

Ook met diabetes is een volwaardig en actief leven mogelijk. Neem daarvoor zelf de touwtjes in handen! Dit boek laat zien hoe u te werk kunt gaan en geeft adviezen die u helpen uzelf geestelijk en lichamelijk beter te voelen - nu en op de lange…… lees verder

Koop nu Diabetes de baas Meer informatie over dit boek


Diabetes mellitus in de huisartspraktijk

Diabetes mellitus in de huisartspraktijk
ISBN13 / EAN: 9789035225237

Dit boek beschrijft aan de hand van een twaalftal cases de kennis waarover een huisarts moet beschikken om patiënten te behandelen met diabetes mellitus, zowel type I als type…… lees verder

Koop nu Diabetes mellitus in de huisartspraktijk Meer informatie over dit boek


Voeding bij diabetes mellitus

Voeding bij diabetes mellitus
ISBN13 / EAN: 9789031344659

Hoewel de voedingsadviezen bij diabetes aan allochtone Nederlanders in principe niet afwijken van die aan autochtone Nederlanders, verdient de begeleiding andere aandachtspunten. Van diëtisten en huisartsen mag worden verwacht dat zij over voldoende…… lees verder

Koop nu Voeding bij diabetes mellitus Meer informatie over dit boek


Gezond eten met diabetes

Gezond eten met diabetes
ISBN13 / EAN: 9789066116948

Diabetes wordt sinds jaar en dag geassocieerd met een beperkt dieet, waarbij suiker verboden is en de maaltijden weliswaar zeer voedzaam maar behoorlijk saai zijn. Gelukkig ligt dit een beetje anders; door enkele eenvoudige regels in acht te nemen…… lees verder

Koop nu Gezond eten met diabetes Meer informatie over dit boek


boekenpaginaboekenpagina1 2 3 4 boekenpaginaboekenpagina