Koolhydraten in IJs met pistachesmaak bedekt met melkchocolade, met stukjes californische pistachenootjes (Gelatelli)

Bekijk het aantal koolhydraten en suikers als deze bekend zijn per 100 gr. in IJs met pistachesmaak bedekt met melkchocolade, met stukjes californische pistachenootjes (Gelatelli). Kom ook gelijk te weten hoeveel energie (kcal) 32,2g. koolhydraten levert.

Product informatie

IJs met pistachesmaak bedekt met melkchocolade, met stukjes californische pistachenootjes (Gelatelli) bevat:
- 32,2 gram koolhydraten per 100 gr.
- waarvan suikers: 30,3 gram.
- een portie is 81 gram.

Energie
- energie uit koolhydraten: 538 kJoule (128 kcal) per 100 gr.
- energie per 100 gr. totaal (koolhydraten, eiwit, vet en vezels): 1039 kJoule (249 kcal).


Productgroep koek, gebak, snoep en suikersIJs met pistachesmaak bedekt met melkchocolade, met stukjes californische pistachenootjes (Gelatelli) komt uit de productgroep koek, gebak, snoep en suikers.


Producten met 32,2 gram koolhydraten

Bekijk in onderstaande tabel meer producten waar ook 32,2 gram koolhydraten inzitten. De producten worden willekeurig gekozen op basis van het aantal koolhydraten in IJs met pistachesmaak bedekt met melkchocolade, met stukjes californische pistachenootjes (Gelatelli).


Calorie infomatie

Wil je naast het aantal koolhydraten ook meer informatie weten over IJs met pistachesmaak bedekt met melkchocolade, met stukjes californische pistachenootjes (Gelatelli), zoals het aantal vetten, eiwitten of vezels en eventueel ingrediëten, allergie informatie etc, neem dan een kijkje op calorielijst:

Calorie informatie IJs met pistachesmaak bedekt met melkchocolade, met stukjes californische pistachenootjes (Gelatelli)