Koolhydratentabel

Of je nu diabetes hebt of een koolhydraatarm dieet volgt, koolhydratentabel is dan wellicht iets voor jou. Om snel het aantal koolhydraten te vinden van een product gebruik je de zoekfunctie rechts boven op de pagina. De koolhydratentabel bevat duizenden (merk)producten! Gebruik de koolhydratenteller plugin op je eigen website om zo nog sneller de koolhydraten te zoeken. Koolhydraten tellen doe je makkelijk en snel met de koolhydratentabel.

Voedingsdagboek

Voedingsdagboek

Online voedingsdagboek

Het bijhouden van een online voedingsdagboek op Voedngswaardetabel.nl kan je helpen om inzicht te krijgen naar een gezonder leven. Met het voedingsdagboek kun je dagelijks je eetpatroon bijhouden met handige en overzichtelijke grafieken. Zo zie je direct wat je aan koolhydraten per dag binnen krijgt.
Maak direct een eetdagboek aan.

Koolhydraten

Wat zijn koolhydraten

Om elke dag weer veel energie te kunnen leveren heeft ons lichaam brandstof nodig. We kunnen deze brandstof op verschillende manieren met onze voeding binnen krijgen. Een belangrijke brandstofleverancier zijn de koolhydraten. Koolhydraten is een verzamelnaam voor zetmeel en suikers. Suikers zijn onder te verdelen in natuurlijke suikers zoals… Lees verder over koolhydraten…

Nieuws

Welke zeevruchten zijn keto-vriendelijk?

Welke zeevruchten zijn keto-vriendelijk?

Zeevruchten worden over het algemeen als een gezondere optie beschouwd dan diverse soorten vlees. Maar als je een specifiek dieet volgt, zoals het ketodieet, moet je voedsel eten dat weinig koolhydraten bevat. Dus, welke zeevruchten zijn ketovriendelijk? Dit is precies wat we hieronder zullen bespreken. Lees verder om erachter te komen welke zeevru … lees verder

Koolhydraatarme dieten

Koolhydratentabel heeft een overzicht van enkele diëten gebaseerd op koolhydraten. Deze lijst op alfabetische volgorde geeft een kleine uitleg uitleg van de werking van het dieet. Voor uitgebreide informatie over het koolhydraatarme dieet staat er een link bij naar dietenlijst.nl waar de uitgebreide informatie over het dieet op staat.

Of je nu diabetes hebt, minder koolhydraten wilt binnenkrijgen of juist meer koolhydraten wilt eten, neem gerust een kijkje op het overzicht van dieten.

Ga naar het overzichtOverzicht koolhydraatarme dieten

Koolhydraatverslaving

Koolhydraten verslaafd?

Ben jij verslaafd aan koolhydraten?

Heb jij overgewicht? Dan heb je kans dat je een koolhydratenverslaving hebt! Middels deze test van 20 vragen kun je checken of je verslaafd bent aan koolhydraten. Bekijk de score aan de hand van je antwoorden.

Koolhydraatverslaving testDoe de test

Wist je dat?

Wist je dat?

…er 9 gram koolhydraten zitten in

Pastasaus Basilicum (Bertolli). Waarvan 8 gram suikers. Dit levert 153 kJoule (36 kcal) aan energie uit koolhydraten. Het totaal aan energie per 100 gr. in dit product is 225 kJoule (55 kcal).

Ga naar product detailsBekijk product

Dieetboeken

Koolhydraat boeken

Meer energie met minder koolhydraten

Meer energie met minder koolhydratenDit boek biedt recepten met veel variatietips voor twee tot vier personen voor alle eetmomenten van de dag zoals ontbijt, lunch & brunch, diner, dessert of zomaar tussendoor. Verder bevat het extra voedingsinformatie, handige weetjes en ideeën…

Ga naar boekBekijk het boek