Koolhydratentabel

Of je nu diabetes hebt of een koolhydraatarm dieet volgt, koolhydratentabel is dan wellicht iets voor jou. Om snel het aantal koolhydraten te vinden van een product gebruik je de zoekfunctie rechts boven op de pagina. De koolhydratentabel bevat duizenden (merk)producten! Gebruik de koolhydratenteller plugin op je eigen website om zo nog sneller de koolhydraten te zoeken. Koolhydraten tellen doe je makkelijk en snel met de koolhydratentabel.

Voedingsdagboek

Voedingsdagboek

Online voedingsdagboek

Het bijhouden van een online voedingsdagboek op Voedngswaardetabel.nl kan je helpen om inzicht te krijgen naar een gezonder leven. Met het voedingsdagboek kun je dagelijks je eetpatroon bijhouden met handige en overzichtelijke grafieken. Zo zie je direct wat je aan koolhydraten per dag binnen krijgt.
Maak direct een eetdagboek aan.

Koolhydraten

Wat zijn koolhydraten

Om elke dag weer veel energie te kunnen leveren heeft ons lichaam brandstof nodig. We kunnen deze brandstof op verschillende manieren met onze voeding binnen krijgen. Een belangrijke brandstofleverancier zijn de koolhydraten. Koolhydraten is een verzamelnaam voor zetmeel en suikers. Suikers zijn onder te verdelen in natuurlijke suikers zoals… Lees verder over koolhydraten…

Nieuws

Hoeveel koolhydraten heb je dagelijks nodig?

Hoeveel koolhydraten heb je dagelijks nodig?

Je hoort regelmatig mensen om je heen zeggen dat koolhydraten niet goed voor ons zijn. Totale onzin natuurlijk! Sterker nog, koolhydraten zijn juist ontzettend gezond, mits je weet welke koolhydraten je moet eten en ervoor zorgt dat je niet teveel binnenkrijgt. Hoewel dit niet alleen geldt voor koolhydraten, willen we ons hiervoor nu wel op gaan fo … lees verder

Koolhydraatarme dieten

Koolhydratentabel heeft een overzicht van enkele diëten gebaseerd op koolhydraten. Deze lijst op alfabetische volgorde geeft een kleine uitleg uitleg van de werking van het dieet. Voor uitgebreide informatie over het koolhydraatarme dieet staat er een link bij naar dietenlijst.nl waar de uitgebreide informatie over het dieet op staat.

Of je nu diabetes hebt, minder koolhydraten wilt binnenkrijgen of juist meer koolhydraten wilt eten, neem gerust een kijkje op het overzicht van dieten.

Ga naar het overzichtOverzicht koolhydraatarme dieten

Koolhydraatverslaving

Koolhydraten verslaafd?

Ben jij verslaafd aan koolhydraten?

Heb jij overgewicht? Dan heb je kans dat je een koolhydratenverslaving hebt! Middels deze test van 20 vragen kun je checken of je verslaafd bent aan koolhydraten. Bekijk de score aan de hand van je antwoorden.

Koolhydraatverslaving testDoe de test

Wist je dat?

Wist je dat?

…er 15,3 gram koolhydraten zitten in

Romige yoghurt vanille (C1000). Waarvan 14,9 gram suikers. Dit levert 260 kJoule (61 kcal) aan energie uit koolhydraten. Het totaal aan energie per 100 gr. in dit product is 500 kJoule (119 kcal).

Ga naar product detailsBekijk product

Dieetboeken

Koolhydraat boeken

Low carb superchef

Low carb superchefGeniet van heerlijke hapjes, fantastische hoofdgerechten en goddelijke desserts - met weinig koolhydraten, veel smaak en altijd gezond…

Ga naar boekBekijk het boek