ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

Nieuwsoverzicht

Op deze pagina staan nieuwsberichten die gericht zijn op koolhydraten, voeding en gezondheid. Maar er kunnen ook nieuwsberichten voorkomen die gaan over bijvoorbeeld je zorgverzekering. De meest recente nieuwsberichten worden in het overzicht gwetoond en door op een nieuwsbericht te klikken kun je het hele bericht lezen.

Deze nieuwsberichten over koolhydraat gerelateerde onderwerpen worden regelmatig gewijzigd of aangevuld met nieuwe artikelen

Begin Vorige pagina 1 2 Volgende pagina Einde
12-04-2021 | Weet jij hoeveel koolhydraten je binnenkrijgt wanneer je vlees eet?
Koolhydraten zijn er in verschillende soorten, je hebt gezonde en ongezonde koolhydraten. In de afgelopen jaren zijn we steeds beter op onze voeding gaan letten. We bekijken vooraf hoeveel koolhydraten er in een bepaald p…
Lees verder
18-12-2020 | Conditie onderhouden in het leven van alledag
Dankzij een druk leven op professioneel en sociaal gebied blijft er soms helaas te weinig tijd en ruimte over om aan je conditie te denken. En dat is jammer, zeker voor hen die daar voorheen zo veel waarde aan hechtten…
Lees verder
08-12-2020 | Koolhydraten en Diabetes
We lezen en horen veel over gezondheid en gezond eten. En toch doen we vaak de dingen die niet goed voor ons zijn. Weten wat goed is en hoe je dat eenvoudig toe kunt passen, kan je helpen om ziektes te voorkomen. Voed…
Lees verder
27-04-2020 | De voordelen van een koolhydraatarm dieet
Veel mensen kiezen ervoor om koolhydraatarm te eten als ze gewicht willen verliezen of wanneer ze suikerziekte hebben. Als je wilt afvallen is een koolhydraatarm dieet zeer effectief. Waar vroeger vetarme diŽten het popul…
Lees verder
23-07-2019 | Koken op inductie of gas?
Er zijn veel discussies over welke warmtebron je het beste kunt kiezen om te koken. De een zegt elektrisch, de ander gas. Het is ook maar net waar je voorkeuren naar uitgaan. Er zijn mensen die deze beslissing nemen op ba…
Lees verder
06-03-2019 | Top 5 keukenapparaten
Volg je een van de bekende koolhydraatdiŽten om af te vallen of wil je gewoon gezonder leven? Bij koolhydraatdiŽten sta je vaak wat langer in de keuken om je eten te bereiden. Je kostbare tijd wil je soms liever aan iet…
Lees verder
28-02-2019 | Afvallen met een beetje hulp van je zorgverzekeraar
DiŽten, bijna iedereen heeft zich er wel eens aan gewaagd. De meeste mensen gaan op dieet omdat ze willen afvallen en gezonder willen leven. Dat afvallen lukt veel mensen helaas niet. De meeste afvallers krijgen te maken …
Lees verder
29-01-2019 | 5 Instagram accounts die je moet volgen voor koolhydraatarme recepten
Een koolhydraatarm dieet is voor veel mensen de ideale manier om af te slanken en overtollig vet kwijt te raken. Deze manier van eten is zeer populair en succesvol. Je lichaam gebruikt koolhydraten in eerste instantie als…
Lees verder
04-10-2018 | Ons Voedsel Geactualiseerde editie 2017
De oermens had het maar makkelijk. Hij scharrelde al jagend, vissend en verzamelend zijn dagelijkse kostje bij elkaar. In de winter was het weliswaar iets moeilijker om in deze elementaire levensbehoefte te voorzien, maar…
Lees verder
11-08-2018 | Het dieetboek
NU.nl berichtte op 30 maart dat alleen de boekhandel garen spint bij diëten. In de top van best verkochte boeken staan veel dieetboeken. Het is algemeen bekend en alle voedingskundigen onderschrijven het dat de popul…
Lees verder
Begin Vorige pagina 1 2 Volgende pagina Einde
 

Cookies

 

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Koolhydratentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Koolhydratentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Koolhydratentabel